Römertopf Dvojdílná nádoba na pečení jablek Apfel přírodní®

Römertopf Dvojdílná nádoba na pečení jablek Apfel přírodní®

ZNAČKA: Römertopf

Cena: 463.00 CK

Originální dvojdílná nádoba na pečení jablek německého výrobce RÖMERTOPF® je vhodná pro upečení 1 celého jablka anebo krájených jablek, hrušek, švestek a dalšího ovoce. Kouzlo tradičních pečených jablek se skořicí, které známe od našich babiček, se opět vrací do módy! Nádoba ze speciální pálené hlíny vám umožní snadno a efektivně přichystat nejen lahodné pečené ovoce, ale také například malý piškotový dortík nebo zapečené sýrové těstoviny pro 1 osobu. Servírování přímo v nádobě je efektní a dekorativní. Díky glazuře na vnitřní straně spodního dílu se nádoba velmi snadno čistí a je odolná vůči bakteriím a nežádoucím pachům.

Voňavá pečená jablíčka a další delikatesy můžete připravit v klasické plynové či elektrické troubě, ale také v mikrovlnné troubě. Časově náročnější, avšak o to působivější je příprava pečeného ovoce ve formě umístěné na podstavci s čajovou svíčkou (příslušenství prodejné zvlášť). Podstavec s čajovou svíčkou lze využít i pro servírování pokrmů připravených v klasické troubě, které na stole udržuje stále teplé.

  • Optimální velikost pro 1 celé jablko nebo krájené ovoce
  • Vhodná také na různé pečené dezerty a pokrmy pro 1 osobu
  • Efektní a stylové servírování
  • Vyrobeno ze speciální pálené hlíny
  • Čistě přírodní materiál má perfektní funkční vlastnosti
  • Neobsahuje žádné škodlivé chemické látky
  • Robustní provedení, perfektně rozvádí i udržuje teplo
  • Lze používat také v mikrovlnné troubě
  • Originální příprava pečeného ovoce na podstavci s čajovou svíčkou přímo na stole
  • Díky glazuře je nádoba odolná vůči bakteriím a pachům
  • Glazura je 100% zdravotně nezávadná
  • Nádoba se velmi snadno čistí
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Při správném používání celoživotní trvanlivost
  • Originál, made in Germany
  • Návod k použití nádoby na pečení jablek v troubě:

  • Před prvním použitím nádobu řádně omyjte a osušte.
  • Do nádoby umístěte jedno celé jablko zbavené jádřince nebo oblíbené krájené ovoce. Podle chuti přidejte cukr, skořici či jiné koření, rozinky, sekané oříšky, med, citronovou šťávu, případně kousek másla. Podlijte trochou vody.
  • Naplněnou nádobu vždy vkládejte do studené trouby. U elektrické trouby stačí nařídit příslušnou teplotu, u trouby plynové je nutné teplotu postupně zvyšovat. Nádoba se bude postupně zahřívat a ovoce se začne péci.
  • V troubě můžete naráz péci několik jablek v nádobách umístěných na pečícím plechu. Jablka se upečou cca za 30 minut.
  • Formu lze používat pro pečení a ohřívání potravin v běžné i v mikrovlnné troubě.
  • Po vyjmutí z trouby je nutné nádobu odkládat vždy na dřevěnou, silikonovou nebo látkovou podložku, nikdy na chladné místo nebo povrch. Náhlé ochlazení by mohlo způsobit prasknutí nádoby.
  • Nikdy nádobu nepokládejte na přímý plamen nebo elektrický sporák.
  • Nádobu myjte běžnými mycími prostředky, bez použití drsných žínek, drátků a hrubých prášků. Nádoba je vhodná do myčky nádobí.
  • Glazovaná vnitřní část nádoby není nepřilnavá, ale hladký povrch se velmi snadno čistí. Připečené pokrmy snadno odstraníte namočením formy na 30 minut do vody a následným očištěním houbičkou nebo kartáčkem.
  • Po častém používání vyčistěte nádobu ve vroucí octové vodě, v poměru 2/3 vody a 1/3 octa.
  • Příprava ovoce s podstavcem na čajovou svíčku:

  • Ovoce připravte stejně jako v předchozím případě.
  • Nádobu s ovocem umístěte na podstavec (příslušenství prodejné zvlášť).
  • Zapalte čajovou svíčku a ovoce pečte cca 30 minut.
  • O použitých materiálech:

    Speciální jíl používaný pro výrobu originálních výrobků RÖMERTOPF® pochází výhradně z regionu Ransbach-Baumbach v pohoří Westerwald, Porýní-Falc. Jedná se o čistý jíl prvotřídní kvality, který je míchán pomocí utajené receptury výhradně pro účely výroby trvanlivých a vysoce funkčních produktů RÖMERTOPF®.

    Porézní glazura na vnitřní straně nádoby je také čistě přírodní a 100% zdravotně nezávadná. Díky glazuře je nádoba odolná vůči bakteriím a pachům a velmi snadno se čistí.

    Německá společnost RÖMERTOPF® s 50letou tradicí je známá zejména díky výrobě unikátních římských hrnců, které umožňují přírodní a zdravou přípravou pokrmů. Sám výrobce označuje přípravu jídel v horké páře bez použití přidaného tuku za nejzdravější na světě. Sortiment značky zahrnuje také široké spektrum dalších produktů, jako jsou různé pečící formy, nád

    Römertopf Dvojdílná nádoba na pečení jablek Apfel přírodní® e-shop >>


    Zákazníci, kteří si prohlíželi tento produkt si prohlíželi také:
    KitchenAid Kastrol s poklicí Ø 20 cm Hard Anodized

    KitchenAid Kastrol s poklicí Ø 20 cm Hard Anodized

    Černá řada nádobí se může pochlubit výjimečnou odolností díky 4,5 mm silným stěnám .. Více >>




    Eva Solo Nepřilnavý rendlík s keramickým vnitřním povrchem Ø 13 cm

    Eva Solo Nepřilnavý rendlík s keramickým vnitřním povrchem Ø 13 cm

    Nerezový rendlík bez poklice ze série Eva Trio je navržen v minimalistickém skandinávs.. Více >>